Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Βιωματικό εργαστήρι: από την ιδέα στο σκίτσο και την αφίσα


Στο "βιωματικό εργαστήρι: από την ιδέα στο σκίτσο και την αφίσα" ανοίγουμε μαζί το κλειστό δωμάτιο του μυαλού μας. Περπατάμε από τα όσα έχουμε σε αυτό,  ξεκινώντας από την ιδέα, τη σκέψη για ένα αντικείμενο, για μία λέξη, για μία σειρά λέξεων, για ένα χώρο, για ένα ποίημα, για ένα τραγούδι και από αυτό που εμείς, ο καθένας καταλάβαμε γι αυτό, από αυτό που μας έμεινε, μας συγκίνησε ή μας πείραξε. Ξεπερνάμε την ανάγκη για τεχνική, ειδικά για όσους σκέφτονται ότι αυτή είναι προϋπόθεση για όλα αυτά. Περπατάμε λοιπόν  προς αυτό που λέμε έκφραση, αναπαράσταση των όσων σκεφτόμαστε, χωρίς φόβους και πάθος, χωρίς φόρμες και προϋποθέσεις, κάνοντας ένα βήμα τη φορά ένα απλό ή σύνθετο σκίτσο, διορθώνοντάς το ή σκηνοθετώντας το, πάνω από όλα αλληλεπιδρώντας σε αυτό που φτιάχνουμε.
Το "Βιωματικό εργαστήρι: από την ιδέα στο σκίτσο και την αφίσα" με τον Ακροβάτη, δεν προϋποθέτει προηγούμενη γνώση ή ικανότητα στο σκίτσο, μόνο θέληση για έκφραση, και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί", στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, μια σειρά  από εβδομαδιαία, μηνιαία και μη γεγονότα.
Το "Βιωματικό εργαστήρι: από την ιδέα στο σκίτσο και την αφίσα", έρχεται από το Νοέμβριο και ανήκει σε μια σειρά δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν με τη συχνότητα και τον τρόπο που πρόκειται να καθορίσουν όσοι συμμετέχουν σε αυτό.  Για το λόγο αυτό, για πληροφορίες, απορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6934533882.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου